Bericht versturen
producten
FABRIEKSREIS
Huis >

Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd. Fabrieksreis

Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd. productielijn van de fabrikant
Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd.

Guangzhou Quan Zheng Auto-onderdelen Co., Ltd.

China Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd.
Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd. ISO 9001-2015 en de internationale IATF16949:2016
Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd.
Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd.
Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd.
Detailinformatie
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant
Merken:
BrandShark
Aantal werknemers:
100~150
Jaarlijkse verkoop:
10000000-15000000
Oprichtingsjaar:
2014
De uitvoerpc:
70% - 80%
Detailbeschrijving

Quanzheng Co., Ltd. is een condensatorfabrikant, gevestigd in Guangzhou, China, met R & D- en productiecapaciteit.

Quanzheng beschikt over geavanceerde productieapparatuur, zoals een volledig automatische braasoven en is gespecialiseerd in parallel-flow type condensator.We zijn goed onderlegd in het productieproces van alle soorten parallel-flow type condensatoren en hebben tientallen uitvindingen en nationale patentenQuanzheng heeft de certificering van het management systeem gehaald:(GB/T19001-2016/ISO 9001-2015) en de internationale IATF16949:2016, evenals de China Customs AEO-certificering.

Onze producten zijn ingedeeld in:

 1. Segment autoonderdelen: We hebben meer dan 2000 modellen condensatoren voor nieuwe energievoertuigen, brandstofvoertuigen, zware vrachtwagens, mini-voertuigen enzovoort.Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en dienen voor de binnenlandse ruimtevaart, auto-ondernemingen, enzovoort, terwijl de uitvoer naar meer dan 70 landen en regio's over de hele wereld, zoals Duitsland, de Verenigde Staten, Japan, enzovoort.
 2. Energieopslagsegment: de huidige productspecificaties omvatten conventionele parallelstroomcondensatoren, dubbellagige condensatoren en gigantische condensatoren met een lengte van maximaal twee meter,En we hebben ervaring in het ontwerpen en massaproduceren van warmteafvoeroplossingen voor energieopslag..
 3. Onze producten zijn geschikt voor warmteafvoer in superlaadstapel, machinekamers, batterijpakketten voor energieopslag, commerciële ijsmachines, zware machines, elektronische producten,Home airconditioners enzovoort.

Quanzheng Co., Ltd. kijkt ernaar uit om met u samen te werken, welkom om monsters te bestellen.

productielijn

Productieproces van condensatoren voor auto's

 1. Voorbereiding van materialen: Verzameling van de benodigde grondstoffen, met inbegrip van metaalplaten, koperen buizen, aluminiumplaten, kunststofonderdelen, enz.
 2. Materiaalverwerking: Plaat metaal wordt gesneden en gevormd om de condensatorshel en ondersteuningsstructuur te maken.
 3. Lassen en samenvoegen: De delen van de schelpen worden gelast, genoveerd of aan elkaar gespeld om de basisstructuur van de condensator te vormen.
 4. Installatie van koperen buizen: installeer de koperen buizen in de condensator volgens de ontwerpvereisten om een parallelle regeling van buizen te vormen.
 5. Installatie van aluminiumplaat: verbindt het aluminiumplaatje met de koperen buis, meestal door het lassen of nietten, om het oppervlak van de warmteoverdracht en de warmteafvoer efficiëntie te verhogen.met een breedte van niet meer dan 15 mm, worden de aluminiumplaten parallel met de koperen buizen geplaatst om meerdere onafhankelijke warmte-uitwisselingskanalen te vormen.
 6. Reiniging en ontluchting: De condensator wordt gereinigd en de lucht wordt verwijderd om ervoor te zorgen dat het interieur vrij is van onzuiverheden en luchtbellen, waardoor de condensatorprestaties worden verbeterd.
 7. Installatie van kunststofonderdelen: Kunststofonderdelen zoals luchtinlaten, afvoeringen en ondersteunende armaturen worden indien nodig geïnstalleerd.
 8. Warmtebehandeling: Warmtebehandeling van de condensator om de sterkte en corrosiebestendigheid van het materiaal te verhogen.
 9. Oppervlaktebehandeling en verf: op de condensator worden oppervlaktebehandelingen toegepast, zoals bekken en bekleden, om de corrosiebestendigheid te verhogen.Dit wordt gevolgd door verf om het uiterlijk toe te voegen en de condensator te beschermen.
 10. Testing en kwaliteitscontrole: De geassembleerde condensatoren worden getest, met inbegrip van drukonderzoek, lekdetectie en prestatiebeoordeling.Dit zorgt ervoor dat de condensator voldoet aan kwaliteitsnormen en prestatievereisten.
 11. Verpakking en fabriek: Verpakking van de voltooide parallelstroomcondensator en voorbereiding van de verpakking voor transport en installatie in de definitieve voertuigbouw.

 

Guangzhou Quan Zheng Auto Parts Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Sitemap |  Privacybeleid | De Goede Kwaliteit van China Japanse autocondensator Leverancier. Copyright © 2024 automobilecondenser.com . Alle rechten voorbehoudena.